2024. július 24. - Kinga, Kincső

Fél perc alatt fogytak el a koncertjegyek

A Spice Girls zenekar első koncertjére 38 másodperc alatt keltek el a jegyek - jelentette be a turnét szervező cég képviselője hétfőn éjjel. A 90-es évek népszerű lányzenekara 9 év után állt össze újra, kritikusaik szerint kizárólag pénzügyi okokból.
2007. október 2. kedd 12:29 - Hírextra
Csak Nagy-Britanniában egymillióan regisztráltak a jegyek árusítását bonyolító internetes portálon. A szervezők három új londoni koncertidőpontot is lekötöttek a nagy érdeklődés miatt.

A világkörüli turné során az öt lány koncertezik majd Kínában, Japánban, Ausztráliában, Dél-Afrikában, Argentínában és az Egyesült Államokban is. Az európai állomások között lesz Madrid, London és Köln is.

A Spice Girls 1998-ban oszlott fel, miután Gerri Halliwell kivált a zenekarból. A lányok, Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown és Melanie Chisholm ezután saját karrierjük építésébe kezdtek, de egyikük sem tudott tartós sikereket elérni.

A Spice Grils több mint 50 millió lemezt adott el világszerte, nyolc daluk listavezető volt Nagy-Britanniában. Kritikusaik szerint a botrányos feloszlás után csak a pénzért állt össze újra a zenekar, ezt azonban a ők visszautasítják.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását