2024. április 30. - Katalin, Kitti

Jennifer Aniston zajos és pasizós

Jennifer Aniston fiatal korában nem volt egyszerű eset: állandóan hangoskodott, verekedett és megőrült a fiúkért - állítja egy régi barátja. De mivel már akkor is imádott - és tudott - élni, mindig rengeteg barátja volt.
2007. szeptember 30. vasárnap 13:52 - Hírextra
A drámaszakkörben, az énekkarban és a sportpályán is mindig Jennifer volt a bandavezér a New York-i LaGuradia művészeti főiskolán, és csinos külseje, valamint vicces egyénisége miatt már akkor is nagy sikere volt a fiúknál.

Egyik régi barátja, Michael Baroni mesélte el, mennyire megigézte őz az akkor 15 éves Jennifer egy New York-i bulin. "Már akkor úgy nézett ki, mint egy hollywoodi sztár. Rövidebb volt a haja, mint most. Mikor bement egy italért a konyhába, követtem, és becsuktam magam mögött az ajtót. Megragadtam a vállát, megfordítottam, és megcsókoltam. Szerencsém volt, nem vágott pofon" - emlékezett vissza az élményre.

Amikor pedig vége lett a bulinak, Jennifer rúzzsal egy papírfecnire firkantotta a telefonszámát. A két fiatal egész nyáron együtt járt. "Nagyon szexi volt, testileg és lelkileg teljesen érett nő" - tette hozzá a régi barát.

Jennifernek ráadásul nem Michael volt az első komoly barátja. Az előzővel, Nickkel rajta is kapta az édesanyja, amikor éppen olyan veszettül csókolóztak, hogy összeakadt a fogszabályozójuk. Jennifer anyukájának el kellett vinnie a rákvörös arcú szerelmespárt a fogorvosi ügyeletre, ahol csak csípőfogóval tudták őket kiszabadítani. Jennifer majdnem belehalt a szégyenbe.

Jennifer kilenc éves korában lett igazán kifelé forduló - így reagált a szülei válására. "Nagyon féktelenül, lármásan és lelkesen vetette bele magát mindenbe. A fiúkkal sem volt zavarban, mindig hangos megjegyzéseket tett, ha tetszett neki valaki."

Az elköteleződéstől azonban rettegett; Nicket és Michael is azért hagyta ott, mert mind a ketten túl komolyan vették a kapcsolatukat, közölte az InfoRádió.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását