2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A motel tulaj elszámolt

A kunfehértói Rózsa Motelt üzemeltető vállalkozó rendben elszámolt azzal a 17 millió forintos pályázati támogatással, amelyet a területfejlesztési alapból nyert 2003-ban - mondta el a Független Hírügynökségnek a kormányszóvivő szombaton.
2007. szeptember 30. vasárnap 06:53 - Hírextra

A HírTV által szerdán nyilvánosságra hozott rejtett kamerás felvételen Weiszenberger László kiskunhalasi kistérségi megbízott, a városi önkormányzat szocialista frakciójának tagja arról beszél egy vállalkozónak, hogy pénzért cserébe segíteni tud neki uniós pénzforrások elnyerésében.

A Klubrádió csütörtök esti Kontra című műsorában a vállalkozó elmondta, hogy 2005-ben készítette a felvételt, és hogy a kistérségi megbízott, valamint Zuschlag János közösen intézték - részben saját zsebre - az uniós pályázatokon elnyerhető pénzek elosztását.

Zuschlag Jánost és Weiszenberger Lászlót csütörtökön zárta ki soraiból az MSZP kiskunhalasi frakciója. Zuschlag Jánost az ügyészség múlt szerdán vette őrizetbe, és bűnszövetkezetben elkövetett, különösen nagy kárt okozó csalással gyanúsítják. Azóta előzetes letartóztatásba helyezték. A szocialista politikus és társai a gyanú szerint nem arra használták fel különböző alapítványok pályázatokon nyert pénzeit, amire kapták.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását