2024. április 27. - Zita

Útlezárások hétvégén

Útlezárásokra lehet számítani Budapesten a mellrák elleni küzdelem jegyében szervezett szombati világtalálkozó és a vasárnap délelőtt kezdődő Rózsaszín Egészségnap rendezvényei miatt. Szombaton nemzetközi betegszervezetek képviselői találkoznak a Magyar T
2007. szeptember 29. szombat 10:26 - Hírextra
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint szombaton már reggel hat órától tilos megállni az autósoknak a Roosevelt téren, a Magyar Tudományos Akadémia előtti parkolóban és a Széchenyi felső rakparton, az Arany János utca és a Roosevelt tér között. A korlátozás vasárnap éjfélig tart. Ugyanebben az időszakban - a résztvevők számától függően - le is zárhatják a Széchenyi felső rakpart érintett szakaszát.

Vasárnap este nyolc óra és éjfél között a Lánchíd és a Roosevelt tér időszakos és szakaszos lezárása várható.

A Rózsaszín Egészségnapon - vasárnap este - a Magyar Tudományos Akadémia épülete előtt ingyenes szűrésekkel és koncertekkel várják az érdeklődőket. A nagyközönség bevonásával tudományos előadások is lesznek. Este neves művészek és közéleti személyiségek vezetésével - a rendezény története során hatodszor - átsétálnak az erre az alkalomra rózsaszínűre világított Lánchídon, amely az Egészség Hídját szimbolizálja.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását