2024. május 19. - Ivó, Milán

Eltiltást kapott a durva brazil focista

Négy hónapos eltiltást kapott a brazil élvonalbeli Atletico Mineiro egyik labdarúgója, mert durva szabálytalansággal "jutalmazta" a Cruzeirót erősítő Kerlon szemtelen cselét.
2007. szeptember 28. péntek 10:49 - Hírextra

A 4-3-as Mineiro-sikerrel zárult bajnokin a vendégek támadója az ellenfél 16-osánál bemutatta a védjegyének számító "fókacselt", azaz a fején dekázva próbálta elvinni a labdát a védők mellett. Ekkor Coelho durván fellökte, mert úgy vélte, hogy a trükk megalázó rájuk nézve, és Kerlon nevetségessé akarja tenni őket. Az incidens után több percen át tartó dulakodás alakult ki a pályán.

Az Atletico Mineiro edzője figyelmeztette Kerlont, ha máskor is alkalmazza cselét, akár komolyabban is megsérülhet. Hozzátette: a csatár megsértette azt az íratlan szabályt, mely szerint el kell kerülni az ellenfél megszégyenítését. A Cruzerio szerint viszont Kerlon nem követett el semmilyen

szabálytalanságot, egyszerűen kihasználta ügyességét, ami a brazil futballt is világhírűvé tette.
Még Dunga, a válogatott szövetségi kapitánya is megszólalt az ügyben, a hátvéd mellé állva elmondta, hogy megmozdulása nem volt más, mint "egyszerű szerelés" és kíváncsi lenne, Kerlon akkor is megcsinálta volna a cselét, ha csapata vesztésre áll.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását