2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Tetthelyen felejtett mobil

Feledékeny gyilkosok Moszkvában tettük helyszínén hagytak egy mobil telefont, de mintha ez nem lenne elég, még hívogatni is kezdték a készüléket, így aztán pillanatok alatt rács mögé kerültek.
2007. szeptember 27. csütörtök 10:23 - Hírextra

Az idős Nagyezsda Baburina holttestét saját lakásában szomszédai találták meg. A gyilkosok agyonverték az idős asszonyt - Mihail Baburin ismert szobrász lányát - majd felforgatták az egész lakást, és elvittek mindent, amit értékesnek tartottak.

Az ilyen ügyek tetteseinek elfogására kicsi az esély, ezúttal azonban a nyomozók a holttest alatt egy mobiltelefont találtak. Hamar kiderült, hogy a készülék nem az áldozaté, de azt hinni sem merték a rendőrök, hogy a tetteseké lehet.

Mikor azonban feltöltötték, a telefon csöngeni kezdett és elárasztották az SMS-ek: a tulaj kérte, hogy a jóemberek, akik megtalálták, adják vissza, s ígérte, hogy majd meghálálja.

Az egyenruhás "jóemberek azonnal reagáltak: először a banda két tagját fogták el, majd azok vallomása alapján a főnököt is, egy 48 éves nőt.

A nyomozók szerint valószínű, hogy a társaság Baburina lakását akarta megszerezni, s azért ütlegelték, hogy aláírja az ajándékozási nyilatkozatot.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását