2024. április 27. - Zita

Cigányok támadtak a gázolóra

Több tagját is előállították a rendőrök annak a családnak, akik rátámadtak egy autósra, miután az elgázolt egy kisgyermeket Nyírkátán - értesült a HavariaPress. Egy három éves kisfiút gázolt el egy autó kedden koradélután, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei
2008. április 8. kedd 16:34 - Hírextra
A kisfiú az eddigi adatok szerint féktávolságon belül rohant a Petőfi Sándor utca úttestjére, s egy arra hajtó autós elgázolta kocsijával. A baleset következtében a gyermek súlyosan megsérült.

Az elgázolt kisfiú családja, mintegy harminc cigány ember dühében az autó sofőrjére, valamint utasára támadt. Beverték a kocsi szélvédőjét és oldalsó ablakát, a sofőrt pedig össze-vissza verték.

A végletekig elfajulni látszó helyzetet a közben odaérkező mentők határozott fellépése mentette meg. A gyermeket és a sofőrt is kórházba szállították, mindkettejüket súlyos sérülésekkel.

Az időközben értesített rendőrök több személyt állítottak elő a feldühödött család tagjai közül, velük szemben csoportos garázdaság miatt indítottak eljárást.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság ugyanakkor vizsgálja a baleset körülményeit is, egyelőre nem tisztázott a felelősség kérdése.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Don Caló
2008. április 8. 22:14
Az Origo-n ezt a cikket hamar letiltották... (hsz.-okkkal)
Ott megy ám csak a véleményözön...
(Ja, amúgy ma volt a romák nemzetközi és világnapja! Ott a kalendáriumban, ha nem hinné valaki. Hát biztosan így gondolták megünnepelni (a fejünkre növésüket pl. ...)
- Mi 13 évet szívtunk, mert a komcsi, majd posztkomcsi tanács és pm. hivatal körénk telepítgette őket. Nem kívánom azt megélni senkinek. Illetve azon szájtépőknek mégis, akik nyugis távolból védegetik őket szorgalmasan! Na azok lakjanak velük!
És: Éljen a Magyar Gárda! Szebb jövőt! ;-P
FREDO
2008. április 8. 21:01
Én nyírkátán lakom, tudom milyenek a romák ! Borzasztó hogy nekik mindent szabad ! Jobb lenne ha nem szülnének évente hanem inkább a meglévő gyermekeket nevelnék meg !
saxo
2008. április 8. 20:16
Magyarországon van egy népcsoport, amelyre nem vonatkoznak a köztársaság törvényei. Olyannyira nem , hogy valaki akárcsak néven nevezi őket, még őt citálhatják a bíróság elé. Az állam jelenleg a lincselőket, terroristákat védi ártatlan és tehetetlen polgáraival szemben.

Egy kifordított ordas eszme érdekében.

Hatalmas veszély rejlik ebben.
Ha az állam nem tudja, vagy nem akarja megvédeni a békés polgárait a lincselő primitív őrültek ellen, - márpedig nem akarja, mert az őrült lincselések mára már mindennapossá váltak - , akkor a polgár akarja -nem akarja, de kénytelen lesz maga felvállalni, hogy akár erőszak árán megvédje magát, családját, gyermekeit. A hatalomnak kétsége ne legyen aziránt, hogy a polgárok meg fogják lépni ezt a lépést, ha sarokba szorulnak. Ennek pislákoló parazsa már igen jól látszik.

Az államhatalomnak el kell végre döntenie, hogy elsöprő módon fellép-e a polgárait naponta fenyegető lincseléssel, terrorcselekményekkel szemben, vagy szabad folyást enged polgárai haragjának és védekező ösztöneinek.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását