2024. május 25. - Orbán

Nem lesz változás a tárcáknál

A szabad demokrata politikusok által irányított minisztériumoknál biztosan nem lesz semmiféle átalakítás, és a párt vezető testületei határozottan elutasítottak bármiféle tárcacserét is - közölte Kóka János, az SZDSZ elnöke csütörtök reggel az MTI-vel.
2007. szeptember 27. csütörtök 09:54 - Hírextra

"A szabad demokrata tárcákat biztosan semmiféle átalakítás nem érinti, nincs is semmiféle tárgyalás erről" - fogalmazott a pártelnök, aki arra is emlékeztetett, hogy az SZDSZ valamennyi vezető testülete korábban már határozatban rögzítette, hogy semmiféle tárcacseréhez nem járul hozzá.

Kóka János spekulációnak nevezte a Magyar Nemzet című lap csütörtöki számában megjelent értesülést a kormány tervezett átalakításáról.

"Miután az értesülés a Magyar Nemzetben jelent meg, kérem, mindenki kezelje helyi értékén az információt" - tette hozzá.

A Magyar Nemzet csütörtökön, meg nem nevezett szocialista forrásokra hivatkozva, közölte címoldalán, hogy még a költségvetés elfogadása előtt lehetséges egy átfogó kormányátalakítás, melynek során az Egészségügyi Minisztériumot összevonnák a munkaügyi és a szociális tárcával. A lap szerint az átalakítás további minisztériumok irányítását is érintené, így a külügyi, a gazdasági, az önkormányzati és területfejlesztési tárcák élén is változás várható.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását