2024. május 6. - Ivett, Frida

Nem lesz adóemelés

Nem lesz jövőre adóemelés, a sávhatárok nem változnak és maga az adó mértéke sem. Az adóegyszerűsítés miatt ugyancsak nem emelkednek az adók - mondta a pénzügyminiszter szerda este a Magyar Televízió Este című műsorában.
2007. szeptember 27. csütörtök 10:02 - Hírextra
Veres János elmondta azt is: Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője nem mondott igazat, amikor arról beszélt a jövő év költségvetés tervezete kapcsán, hogy 2008-ban rosszabbul fognak élni az emberek mint idén.

A pénzügyminiszter a műsorban közölte, hogy a vizitdíjat, a kórházi napidíjat és a tandíjat sem fogják emelni - ilyen javaslat nem volt korábban, és most sincs, mivel ezen díjak emelése nem indokolt. Hozzátette, hogy aki az emelésről beszélt, csak riogatni akarta az embereket, és rosszat akart a kormánynak.

Arra a kérdésre, hogy ha érvényes lesz a Fidesz népszavazása, és eltörlik a vizitdíjat, tandíjat, honnan fogják pótolni a kieső pénzt, a pénzügyminiszter közölte: a 2008-as év költségvetését ez nem fenyegeti, ezzel kapcsolatos számításokat nem is végeztek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását