2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Döbbenetes!

Több mint százezerrel emelkedett a mobil-előfizetők száma augusztusban. A hónap végén több mint 10 millió 380 ezer előfizetés volt az országban, azaz száz lakosra körülbelül 103 jutott - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság csütörtökön.
2007. szeptember 27. csütörtök 13:07 - Hírextra
A forgalmazásban résztvevő, vagyis az elmúlt három hónapban használt feltöltéses, valamint az előfizetéses kártyák száma augusztus végén 9 millió 576 ezer volt, ami 74 ezres gyarapodást jelent.

A három hazai szolgáltató közti piaci megoszlás lényegében nem változott. Csaknem 45 százalékával továbbra is a T-Mobile a legnagyobb, amelyet a Pannon követ 33,5 százalékkal, a Vodafone pedig 21,5 százalékával a harmadik. A Pannon és Vodafone ügyfelek száma kis mértékben csökkent, a t-mobilosoké enyhén emelkedett.

A három mobilszolgáltató ügyfelei augusztusban több mint 3 200 számot hordoztak. 2004. májusa óta van erre lehetőség, azóta több mint 175 ezren éltek vele.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását