2024. április 25. - Márk

Katus Attila meghódítja!

Közeledik a tél, nem csoda hát, hogy máris kiállítással hangolnak a téli sportok szerelmesei. Bemutatók, celebek és kedvcsinálónak az ország legnagyobb jéghegye – ez lesz az idei Hó-Show.
2009. október 25. vasárnap 16:49 - HírExtra
Az idei Hó-Show-t, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban rendezendő eseményt idén nem akármilyen akcióval harangozzák be. Október 29-én ugyanis a Nyugati téren felépül Magyarország legnagyobb jéghegye. A látványosság házigazdája Katus Attila lesz, aki saját bevallása szerint imádja a téli sportokat.

Jéghegyről a jakuzziba

Hó, show, ízelítő
Snowboard bemutatók minden nap
Műkorcsolya-, jégtánc- és szinkronkorcsolya bemutatók
Short-track
Divatbemutatók
Chili Salsa
Ugrókötél
Beszélgetések celebekkel, sportolókkal (Katus Attila, Engi Klári, Sebestyén Júlia, Csisztu Zsuzsa, Szulák Andrea, Ádok Zoltán)
Szalay Balázs és Palik László tereprali versenyautója
Motoros szánok, speciálisan felkészített lánctalpas expedíciós quad
A harminc éves jubileumát ünneplő, Klampár Timbor,Gergely Gábor, Jónyer István asztalitenisz trió bemutatója, dedikálása
Az aerobiksztár-táncos ráadásul saját kezével tűzi majd fel a jéghegy csúcsára a Hó-Show hivatalos zászlaját, majd megmutatja, hogy is kell élni: a hírek szerint még ott a helyszínen levetkőzik, és beleül a téren felállított jakuzziba néhány dögös bikinis leányzó mellé.

Ezzel a gigajégheggyel természetesen a Hó-Show-ra, a november 6. és 8. között megrendezendő szezonnyitó kiállításra hangolnak a szervezők. Akik bevallásuk szerint idén is mindent elkövetnek azért, hogy a lehető legjobb hangulatban, a legtöbb szakmai segítséggel és igazi kedvcsináló programokkal indítsák az idei síszezont. Több száz kiállító, téli sportok, síterepek, szálláshelyek, sportszermárkák minden mennyiségben – a tervek szerint ez lesz az idei Hó-Show.

Érdekesség: a kiállítás idei díszvendége Szlovákia lesz. Északi szomszédunkon kívül a magyarok körében népszerű, nem mellesleg az országból viszonylag gyorsan és egyszerűen elérhető síterepekkel rendelkező országok, mint Ausztria, Szlovénia, Lengyelország, Románia, Franciaország és Olaszország is önálló kiállítóként képviselik majd magukat.

A jéghegy csúcsa

Az esemény rendezői ráadásul abban reménykednek, hogy nem csak szakmázni, hanem szórakozni is kilátogat a nép a HUNGEXPO területére. A kiállítás három napja során például a Sub Bass Monster és a Groovehouse is fellép, de lesz eredeti svájci hütte, rendhagyó divatbemutató is. Akik pedig aktívan szeretnének hódolni a téli sportok örömeinek, jobb, ha egyből a sífutópályát, a korcsolyapályát, esetleg a fedett sípályát keresik fel.

A Hó-Show-hoz kapcsolódóan társkiállítást is szerveznek wellness témában, sőt szakmai konferenciák is lesznek. Akinek pedig ez még mindig nem elég, az gyönyörű lovas kiállítást is láthat az EQUIFEST keretein belül.

November első teljes hétvégéjén tehát Hó-Show, talán addigra még a jövő héten felállított gigajéghegy sem olvad el…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását