2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Ronaldinho 82 millió eurót keresett volna

Brit lapértesülés szerint Ronaldinho, az FC Barcelona brazil sztárja öt év alatt 82 millió eurót keresett volna, ha a Chelsea labdarúgócsapatához igazol.
2007. szeptember 26. szerda 11:50 - Hírextra

A The Sun című szigetországi bulvárlap értesülése szerint a londoniak ajánlatot tettek a dél-amerikai klasszisra, de az üzlet nem jött létre.

Amennyiben a megegyezés megköttetett volna, heti 318 ezer eurós keresettel a brazil világbajnok lett volna minden idők legjobban fizetett labdarúgója.

Közben Barcelonában gyülekeznek a viharfelhők Ronaldinho feje felett, a helyi média úgy tudja, a klubvezetők ultimátumot intéztek hozzá, mely szerint "vagy jobban játszol vagy repülsz". A csillag pályafutása egyik legnagyobb hullámvölgyében van, az őt nem is olyan régen még ajnározó szurkolók többször is kifütyülték, Frank Rijkaard vezetőedző pedig nem egyszer lecserélte. A sajtó szerint kicsapongó életmódja, rendszeres éjszakázásai miatt teljesít a korábbiaknál gyengébben a pályán.

A futballista jelenleg - a hivatalos verzió szerint - sérült, ezért nem játszott múlt szombaton és az e heti bajnokikat is emiatt hagyja ki.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását