2024. május 24. - Eszter, Eliza

Kedvcsináló képek a Mitsubishi Lancer Evo X-ről

Négy hivatalos képet tett közzé a Mitsubishi a Mitsubishi Lancer Evo sorozat októberben bemutatkozó legújabb tagjáról, az Evo X-ről. A fotókon az autó külseje jól szemügyre vehető, és az utastérbe is bepillantást kapunk.
2007. szeptember 26. szerda 08:07 - Hírextra
Talán véletlen, de valószínűleg inkább szándékos, hogy nem sokkal a Subaru után a Mitsubishi is hivatalos ízelítővel szolgált sportmodelljük legújabb generációjáról, a Lancer Evo X-ről, de a gyémántos márka annyival nagyvonalúbb volt, hogy ők teljes egészében megmutatták az újdonságot. A különböző tanulmányautók és a fokozatos szivárogtatások után persze nagy meglepetést már nem okoz az Evo X, a képen látható autón egy-két apró részletet leszámítva nem találunk újdonságot. Európában azért elképzelhető, hogy egy némileg módosított változathoz lesz szerencsénk, a fotók ugyanis a Japánnak szánt GSR-kivitelről készültek, míg az utastér elsősorban az amerikai vásárlók számára mérvadó.



A motort érintő hivatalos műszaki adatok továbbra sem láttak napvilágot, a korábban kiszivárgott katalógus alapján azonban sejthető, hogy egy kétliteres turbómotor dolgozik az autóban, Japánban 280 lóerővel és 422 Newtonméterrel, míg a legfrisseb hírek szerint Európába egy 295 lóerős és 407 Nm nyomatékú változatot fognak szállítani. Az Evo X rendelhető lesz kézi váltóval vagy az újdonságnak számító duplakuplungos SST-vel, az igen fejlett Super All-Wheel Control összkerékhajtás viszont mindegyikben megtalálható lesz.

A premiert természetesen hazai környezetben, a Tokiói Autószalonon tartja a Mitsubishi, tehát legkésőbb akkor minden információ napvilágot lát majd.

Forrás: A5.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását