2024. május 10. - Ármin, Pálma

Fiatal "férj" havi tízezer dollárért

Havi tízezer dollárba, azaz kevesebb mint kétmillió forintba kerül az orosz fővárosban egy fiatal férj. A Komszomolszkaja Pravda című orosz lap összeállítása szerint az utóbbi két évben Moszkvában elszaporodtak az olyan ügynökségek, amelyek a tehetős, ám
2007. szeptember 26. szerda 09:54 - Hírextra

Amennyiben a hölgynek elnyerte a tetszését valamelyik fiatalember az ügynökség katalógusából, a felek személyesen is találkoznak, rokonszenv esetén pedig szerződést kötnek.

A dokumentum kiköti, hogy mekkora fizetés jár a delikvensnek: az esetek többségében a havi járandóság 10 ezer dollár, vagyis 1,77 millió forint körüli összeg.

A szerződés meghatározott időre szól: lehet egy hónapra kötni, de az esetek jelentős részében a felek hosszabb távra, akár egy vagy két évre is elkötelezik magukat.

Az egyezségben szerepelnek az időleges "férj" kötelességei is, azaz a munkaideje, az esetleges "családi" vacsorák és társasági események gyakorisága, amelyeken részt kell vennie, vagy az, hogy hetente hány alkalommal kell elkísérnie "nejét" shoppingolni.

A szerződés lejárta után a felek útja szétválik: a magányos dámák új "férj" után néznek, elvégre a változatosság gyönyörködtető, a fiatalemberek pedig, ha ügyesek és takarékosak, "munkaviszonyuk" alatt elegendő pénzt és kapcsolati tőkét gyűjtöttek, hogy elindíthassák saját vállalkozásukat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását