2024. május 5. - Györgyi

Fenyegetik az MTI-t is

Életveszélyesen megfenyegették a Magyar Távirati Iroda egyik újságíróját, miután egy szélsőjobboldali portál csütörtök este közzétette fényképét és elérhetőségeit. A portál hazug állításokkal, rágalmakkal illette az újságírót. Az újságíró feljelentést tes
2007. szeptember 21. péntek 17:26 - Hírextra

Az újságíró abba a csapatba tartozik, amelynek tagjai rendszeresen tudósítottak az utcai tüntetésekről, nagygyűlésekről, rendbontásokról, így kerülhetett a szélsőjobboldaliak látóterébe. Miután fényképe és elérhetősége megjelent az interneten, mobiltelefonjára, e-mail címére egymás után futottak be gyalázkodó hívások, illetve levelek - közülük néhány halálos fenyegetést is tartalmazott.

- Kollégánk a nemzeti hírügynökségtől elvárható tárgyilagossággal, pártatlansággal tudósított az eseményekről, végezte és végzi közszolgálati feladatait – mondta az üggyel kapcsolatban Szántó András, az MTI szakmai alelnöke. – Vele egyetértésben úgy döntöttünk, hogy tovább folytatja munkáját, nem hagyja magát megfélemlíteni. A jogi lépéseket az MTI segítségével megteszi.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását