2024. május 3. - Tímea, Irma

Egy győzelemre van birkózónk az olimpiai kvótától

A szabadfogásúak 74 kg-os kategóriájában szereplő Hatos Gábor bejutott a negyeddöntőbe, s ezzel egy győzelemre van az olimpiai kvótától a bakui birkózó-világbajnokságon, amelynek negyedik napján Wöller Ákos (66 kg) az első, míg Ritter Árpád (84) a második
2007. szeptember 20. csütörtök 11:43 - Hírextra

 Hatos a 64 között a lett Azareviccsel találkozott és közönségszórakoztató produkcióval, két menetben (6-0, 6-0) győzött. A folytatásban a francia Lampis következett, aki alig okozott több gondot a magyar számára, így ez a meccs is könnyed két menetben (2-0, 3-0) lett az övé.

A negyeddöntőért már komolyabb feladat várt a szombathelyi versenyzőre a mongol Gombodorj személyében: az első menetben Hatos mögékerüléssel 1-0-ra nyert, a másodikban azonban ellenfele szép akciója után 3-1-re kikapott, így a harmadik két perc döntött, méghozzá az ő javára, miután a menet egyetlen pontját ő szerezte. Hatos az elődöntőbe kerülésért az amerikai Joseph Heskett-tel csap össze.

A másik két magyar közül az éremesélyes Ritter Árpád első meccsén még biztosan nyert a román Racorean ellen, ezt követően azonban az amerikai Williamstől - kissé meglepő - vereséget szenvedett három menetben.

Wöller Ákos a számára peches sorsolás miatt a 64 között rögtön az orosz Farnyijev ellen lépett szőnyegre és a papírformának megfelelően sima két menetben kikapott.
Ritter és Wöller még abban bízhatnak, hogy legyőzőik döntőbe jutnak és beviszik őket a vigaszágra.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását