2022. december 4. - Borbála, Barbara

Kamondi 17 éve a pódiumon

Dolina angyalai címmel több művészeti irányzaton átívelő pódiumelőadás-sorozat indul, amely Kamondi Zoltán filmrendező elmúlt 17 éves munkáját mutatja be - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.
2007. szeptember 19. szerda 18:53 - Hírextra

A jövő hétfőn induló országos turné keretében érdekességek hallhatók a művész filmjeiben játszó, meghatározó jelentőségű színésznők: Eszenyi Enikő, Ónodi Eszter és Molnár Piroska tolmácsolásában.

Az első állomás jövő hétfőn Debrecen lesz, azt követően október 12-én Budapesten, az Uránia Nemzeti Filmszínházban találkozhatnak az érdeklődők "Dolina angyalaival". Novemberben a miskolci II. Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtárban látható az előadás.

A kötetlen zenés beszélgetéseken a rendezőn kívül részt vesz Melis László zeneszerző, Lengyel Zoltán vagy Darvas Ferenc zongoraművész, s Eszenyi Enikő, a rendező első filmje, a Halálutak és angyalok főszereplőnője. Esetenként jelen lesz Ónodi Eszter, az Alkimista és a szűz szereplője, valamint Molnár Piroska, aki Kamondi Zoltán legújabb alkotása, az október végén mozikba kerülő Dolina címszerepét alakítja.

Az est folyamán filmrészletek és dalok is láthatók-hallhatók a rendező munkáiból. Az alkotók a közlemény szerint személyes élményeikről, s filmekről, zenéről, színházról is mesélnek majd a közönségnek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását