2024. április 28. - Valéria

Fegyveres rablás egy benzinkútnál

Egy álarcot viselő férfi pisztolynak látszó tárggyal a bevétel átadására kényszerítette a benzinkút két kezelőjét Fonyód-Bélatelepen, majd a pénz átvételét követően gyalogosan távozott - közölte a Somogy megyei rendőrség az MTI-vel szerdán délután.
2007. szeptember 19. szerda 16:12 - Hírextra

A viharos, esős órákban már a zárásra készülődött a kúton dolgozó két alkalmazott, amikor odalépett hozzájuk egy férfi a kasszában lévő pénz átadására szólította fel őket - számolt be a kedden este nem sokkal fél tíz előtt történt rablás körülményeiről a megyei főkapitányság szóvivője.

Bíró Gábor tájékoztatása szerint a férfi körülbelül 180 centiméter magas, a szeme kék, fekete maszkot, sötétkék farmert és sötét színű felsőruházatot viselt.

Hozzátette: a rendőrség kéri a lakosságot, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével, vagy annak elkövetőjével kapcsolatosan információval rendelkezik az tegyen bejelentést az ingyenesen hívható segélyhívó számokon.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását