2024. április 23. - Béla

"Veres többé nem hiteles"

Mivel a pénzügyminiszter sajtótájékoztatója nem a távozásának bejelentésével ért véget, ezért minden értelmét elvesztette - mondta a Fidesz szóvivője kedden, Veres János sajtótájékoztatójára reagálva, amelyen a pénzügyi tárca vezetője a gazdaság és az áll
2007. szeptember 18. kedd 16:07 - Hírextra

Szijjártó Péter szerint a pénzügyminiszter hitelessége bel-és külföldön egyaránt elveszett. Veres János hazugságaival, a gazdasági eredmények eltitkolásával, valamint hamis számok közlésével már rengeteg kárt okozott Magyarországnak - közölte az ellenzéki párt szóvivője.

Szijjártó Péter elmondta: a pénzügyminiszter részese volt annak a csapatnak, amelynek vezetésével a szocialisták és a szabad demokraták korábban eltitkolták az ország valós állapotáról szóló mutatókat. Átverték a köztársasági elnököt is - tette hozzá a politikus arra emlékeztetve, amikor Sólyom László jelentést kért a kormánytól a gazdaság állapotáról. A szóvivő szerint az államfő akkor olyan dokumentumot kapott, amelyben hamis adatok szerepeltek.

Veres János személyében is felelős Gyurcsány Ferenc kormányfő és Kóka János gazdasági miniszter mellett a pénzügyi, gazdasági válságért - közölte Szijjártó Péter. A gazdasági növekedés gyakorlatilag megszűnt, az infláció pedig drámai mértékeket ölt - mondta a fideszes politikus. A reálbérek csökkenése is tovább folytatódik, és egyre nagyobb az emberekre nehezedő adóterhelés - tette hozzá az ellenzéki párt szóvivője.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását