2024. május 4. - Mónika, Flórián

Radnóti Színház - hátulról

Az új évad kezdetét a közönséggel együtt ünnepli a fővárosi Radnóti Színház csütörtökön, amikor a kulisszák mögé pillanthatnak a nézők - közölte Tolmár Fanni, a teátrum sajtóreferense az MTI-vel.
2007. szeptember 16. vasárnap 11:08 - Hírextra

Akik ellátogatnak szeptember 20-án a Színház hátulról című évadnyitó rendezvényre, azok a teátrum dolgozóinak vezetésével bepillanthatnak a kulisszák mögé, bejárhatják az öltözőket, irodákat, szemügyre vehetik a felújítási, átalakítási munkálatok eredményeit és megtekinthetik az erre az alkalomra készített műsort.

A 2007/2008-as évad bemutatóiról Bálint András igazgató beszélget az előadások alkotóival, és egy kis ízelítőt adnak a készülő produkciókból is.

 A színház első bemutatója Térey János Asztalizene című darabja Bagossy László rendezésében a Budapesti Őszi Fesztivállal közös produkcióként készül, a bemutatót október 20-án és 21-én tartják.
A második premier Eduardo de Filippo Ezek a kísértetek! című műve, Stefano de Luca rendezésében, a produkciót december 22-én mutatják be.

A színház harmadik bemutatója Oscar Wilde Bunbury című darabja, amelyet Valló Péter állít színpadra, a bemutatót 2008. március 2-re tűzték ki.

A közlemény tájékoztat arról is, hogy a Castel Felice című előadás október 23-án Poznanban vendégszerepel a European Theatrical Meeting "Close Strangers" nemzetközi színházi fesztiválon. Az előadás tavaly tavasszal vendégszerepelt a Debreceni Deszka Kortárs Magyar Dráma Fesztiválon, és elnyerte a dramaturgok céhének díját.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását