2024. május 24. - Eszter, Eliza

Megindult a vonatforgalom Kunszentmiklósnál

Ismét járnak a vonatok a Budapest-Kelebia vasútvonalon Kunszentmiklós és Dömsöd között. Korábban a két állomás között buszra kellett átszállniuk az utasoknak, mert megrongálódott a felsővezeték.
2007. szeptember 16. vasárnap 18:22 - Hírextra
Egy tehervonat áramszedője vasárnap délelőtt tört el Kunszentmiklós és Dömsöd között, emiatt körülbelül 4-500 méter hosszan megrongálódott a felsővezeték, volt ahol le is szakadt. Ennek helyreállítása több órás munka, ezért a szakemberek inkább teljesen eltávolították a vezetéket a délutáni forgalom idejére. Így jelenleg dízelmozdony húzza a vagonokat ezen a szakaszon. Ez mindössze néhány perces késést jelent a közlekedésben - mondta el a Független Hírügynökségnek Sigulinszki Tibor, a Mávinform sajtóügyeletese.

Hozzátette: a szakemberek este fél tíz után kezdenek el ismét dolgozni a felsővezetéken, várhatóan a munka egész éjjel eltart majd. Késő este ezen a vonalon még három személyvonat közlekedne, ezek helyett - csakúgy mint koradélután - buszok szállítják majd az utasokat a két állomás között.

Két nemzetközi vonat is menne arra, azok azonban Cegléd felé kerülnek - tette hozzá Sigulinszki Tibor.

A sajtóügyeletes elmondta azt is, hogy hétfőn hajnalra várhatóan végeznek a szakemberek és a megszokott rend szerint járnak majd a vonatok.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását