2024. április 28. - Valéria

Tanévnyitó a Parlamentnél

Tanévnyitó fesztivál kezdődött szombaton délelőtt a Parlamentnél, a Kossuth Lajos téren, a Miniszterelnöki Hivatal kétnapos rendezvényének nyitására mintegy kétszáz iskolás és szülő gyűlt össze - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója.
2007. szeptember 15. szombat 12:40 - Hírextra

A Suli Buli elnevezésű fesztiválon számos programmal várják a szervezők a diákokat: például interaktív tanórákkal, kézműves játszóházzal, életmód és egészség-sátorral, sportbemutatókkal; a kisebbek állatsimogatáson vehetnek részt és iskolai előkészítő is várja őket.

A mozisátorban a kötelező olvasmányokat fogják vetíteni, de gyerekeknek szóló rendőrjátékon és kerékpáros vetélkedőn is részt vehetnek a gyerekek. A színpadon előadják a nap folyamán a Süsü a sárkány és a Lúdas Matyí című színdarabokat is, de különböző koncertek is lesznek a téren.
Kivonult a Kossuth térre a katasztrófavédelem és a polgári védelem egy-egy járműve is; az érdeklődők megismerkedhetnek ezekkel a járművekkel is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását