2024. április 24. - György

Ismerd meg hazád!

Mintegy ezer turisztikai szolgáltató 340 településen legalább 30 százalékos árkedvezménnyel várja az országjárókat a Magyar Vidéki Turizmus Napjai keretében, szeptember 21-től.
2007. szeptember 14. péntek 23:21 - Hírextra

Az akció célja a magyar vidék szépségeinek, változatos turisztikai kínálatának és széles választékú szolgáltatásainak bemutatása.

A rendezvény honlapján, a www.hazajaro.hu oldalon számtalan kedvezményes szállás, étkezési és programlehetőség közül lehet választani.

A palócföldi fogadóktól az alföldi csárdákig és a zalai hagyományőrző vendéglőkig a gasztronómiai meglepetések sora is hosszú. Az esemény ideje alatt lehetőség nyílik szervezett túrázásra, de különleges mézek, borok, gyümölcsök kóstolására is.

Rendhagyó olimpián is részt vehetnek a vállalkozó kedvűek, a dunai aranymosástól a karikás ostorpattintásig és más különleges erőpróbáig.

A Magyar Turizmus Zrt., a Magyarországi Leader Központ, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési, valamint az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium együttműködésében zajló akcióból nem hiányoznak a sport, wellness- és gyerekprogramok sem.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását