2023. június 1. - Tünde

Sport 50 év felettieknek

A hétvégén Győrben rendezik az Európai Szenior Sportjátékokat, melyen 50 év feletti amatőr sportolók vesznek részt. Némethné Jankovics Györgyi, az esemény szervezőbizottságának elnöke elmondta: eddig kilenc országból több mint 250 versenyző nevezett, öt k
2007. szeptember 12. szerda 13:54 - Hírextra

"A legidősebb sportoló Belgiumból érkezik - mondta az MTI-nek Némethné. - Nyolcvanöt esztendős, és 50 méteres mellúszásban indul. Nagyon örülünk, hogy ilyen nagy létszámban lesznek a játékokon, csak az árvíz okoz egy kis gondot, elképzelhető, hogy egyes versenyhelyszíneket módosítani kell."

A szerdai sajtóbeszélgetésen részt vett Monspart Sarolta korábbi tájfutó világbajnok is, aki kiemelte az időskori sportolás fontosságát az egészségmegőrzés szempontjából.

Az Európai Szenior Sportjátékok versenyeit szombaton és vasárnap rendezik, majd rekreációs illetve úgynevezett konferencia és turisztikai nap következik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását