2024. május 18. - Erik, Alexandra

Nagy fogás - kiképzés közben

A határőrök kiképzésük során nyomolvasást is tanulnak, s ennek köszönhetően bukkantak rá egy 15 ezer dobozos, ukrán zárjegyes, csempészcigaretta szállítmányra Milota térségében - közölte a Nyírbátori Határőr Igazgatóság sajtóreferense.
2007. szeptember 12. szerda 19:35 - Hírextra

A járőrök kedden este, a szakadó esőben figyeltek fel gépjárműnyomokra a milotai sporttelep mellett egy földúton, s abból az esőverés ellenére is megállapították, hogy a gépkocsi a magyar-ukrán államhatár felé ment, majd onnan vissza is tért - mondta Tanyik József.

Az alezredes tájékoztatása szerint a határőrök követték nyomokat, s egy akácosban lévő, használaton kívüli húsfeldolgozó üzem területén fekete fóliával letakart dobozokra bukkantak, amelyekből 15 ezer doboz, közel 8 millió forint értékű ukrán cigaretta került elő.

A sajtóreferens megjegyezte: a nyírbátori igazgatóság munkatársai az idén eddig 385 személyt fogtak el jövedéki termékkel való visszaélés és csempészés miatt.  Az eddig lefoglalt több mint 500 millió forint értékű csempészáru zöme dohánytermék, cigaretta volt, kisebb része pedig alkohol és üzemanyag.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását