2024. április 28. - Valéria

Liberálisok Háza helyett Liberális Hét

Szerdán bezárja kapuit az augusztus 16 óta üzemelő Liberálisok Háza a budapesti Városháza parkban, csütörtökön azonban indul a Liberális Hét országos rendezvénysorozat - jelentette be szerdán Horn Gábor az SZDSZ ügyvivője.
2007. szeptember 12. szerda 17:22 - Hírextra
A szabad demokrata politikus hangsúlyozta: a Liberálisok Hete rendezvény keretében 19 megye összesen 90 városában, valamint Budapest tíz külső kerületében összesen több száz program várja az érdeklődőket szeptember 20-ig. Az eseményeken az SZDSZ miniszterei, vezető és helyi, országos és önkormányzati politikusai is részt vesznek.

Horn Gábor hozzátette: nem titkolt céljuk, hogy az egy hetes esemény ideje alatt az SZDSZ-be való belépésre is buzdítsák az érdeklődőket.

Az SZDSZ-es politikus elmondta: a Liberálisok Háza összesen 20 millió forintba került a pártnak és központilag ugyanennyit fordítanak a Liberális Hétre is, azonban a helyi szervezetek összesen körülbelül további 20 millió forintot költenek a csütörtökön kezdődő eseményre.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását