2024. április 23. - Béla

Lánynéző

A szeptember 26-i Miss World Hungary döntőjét, amelybe 21 magyar hölgy került be, élőben sugározza az MTV 1-es csatornája. A tét nagy, hiszen a győztes képviseli Magyarországot december 1-jén Kínában a Miss World világdöntőjében, ahol 110 ország legszebb
2007. szeptember 12. szerda 18:52 - Hírextra

A zsűritagok mellett a magyar tévénézők is szavazhatnak a nekik tetsző szépségekre, akár interneten, akár sms-ben. 

A Miss World Hungary a világ legnagyobb és leghíresebb szépségviadalának hivatalos magyarországi versenye. A rendezők célja az, hogy nemzetközi színvonalú produkció létrehozásával újra visszaszerezzék a szépségversenyek mára kissé megkopott fényét, továbbá az is, hogy a győztes magyar lány méltóképpen képviselje Magyarországot.

A show rendezője Plitz Zoltán András, aki az 1920/30-as évek világát idéző műsort álmodott színpadra, számos meglepetéssel fűszerezve, így például az egyik sztárvendég Malek Andrea lesz.

A Miss World Hungary 2007. évi versenyre több mint nyolcszáz fiatal hölgy jelentkezett. A Magyarország Szépe Kft. 2007. augusztus 24-én Veszprémben, 25-én Debrecenben, 26-án pedig Budapesten rendezte meg az idei Miss World Hungary szépségverseny regionális válogató versenyeit.

A válogatáson a hölgyeknek a fürdőruhás bemutatkozáson túl számot kellett adniuk nyelvtudásukról, kommunikációs készségükről valamint arról, hogy hogyan mozognak zenére színpadon.

A szakmai zsűri - melyben helyet foglalt többek között Sipos Zsolt stylist, Larion Oscar sminkmester, Binder Géza mesterfodrász, Gerényi Kata koreográfus, Bíró Ica, aki egyben a Miss World Hugary életmód-tanácsadója, Frabato mestermágus, Dávid Júlia kommunikációs szakember - ugyanolyan szempontrendszer alapján pontozta a hölgyeket, mint a világ minden olyan városában a különböző zsűrik, ahol megrendezik a Miss World versenyt.

A Miss World Hungary győztese egy személygépkocsi tulajdonosává válik, ezenkívül kínai nyelvből intenzív alapképzésben részesül, hogy meglephesse a világverseny házigazdáit is. A győztes egy hónapot tölthet Kínában a világdöntőn, ahol nemcsak Sanya szigetét láthatja, hanem beutazhatja Kína nevezetes tájait is.

A Miss World a világ legnépszerűbb és legnézettebb szépségversenye, több mint 140 országban rendezik meg.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását