2024. április 29. - Péter

Ingyenes nyelvi képzések indulnak

Ingyenes angol és német nyelvi képzést indít októbertől a miskolci önkormányzat, a program célja lehetőséget biztosítani a nyelvtanulásra mindazoknak, akiknek eddig nem volt módjuk tanulni, vagy akik nem tudják megfizetni a nyelvtanfolyamok költségeit - k
2007. szeptember 11. kedd 10:56 - Hírextra

A képzés résztvevői a hétköznapi kommunikációban legszükségesebb nyelvi ismeretanyagot sajátíthatják el, az oktatás beszédközpontú, olyan hétköznapi helyzetekre készít fel, mint a bemutatkozás, mások üdvözlése, köszönés, útbaigazítás, orvosnál, étteremben, üzletben szokásos beszédszituációk - mondta a szóvivő.

A tananyagot a résztvevők ingyen kapják, szakképzett nyelvtanárok oktatnak, a nyelvi képzésen életkortól, képzettségtől, iskolai végzettségtől függetlenül vehetnek részt a miskolciak; az önkormányzat most negyvenöt ember nyelvtanulását biztosítja - tette hozzá.

A tanfolyam 32 órás, 8 hetes időtartamú, a kurzusok 9 helyszínen indulnak, a város oktatási intézményeiben.

A szóvivő emlékeztetett arra, hogy a miskolci önkormányzat immár ötödik alkalommal indítja el az ingyenes nyelvi kurzusokat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását