2024. március 29. - Auguszta

Elégedetlenkednek a Bella Tours ügyfelei

Több mint egy tucat ügyfél gyűlt össze hétfőn késő este a Bella Tours egyik budapesti irodájánál, mert a cég csődje miatt nem tudtak kiutazni Kos szigetére. Az elégedetlenkedőkre és az irodában dolgozó két emberre nyolc rendőr vigyázott, de intézkedniük n
2007. szeptember 11. kedd 09:06 - Hírextra
A Független Hírügynökség helyszíni tudósítója szerint a Bella Tours Szalay utcai irodájához a cég jogi képviselője is kiment. Elmondása szerint a cégnek 120 milliós biztosítása van, amiből fedezni tudják az összes utas kárát. A jogász azzal nyugtatta a károsultakat, hogy a biztosítójukkal még hétfőn késő este felvették a kapcsolatot, és a károsultaknak 15-30 napon belül fizetnek. Az ügyvéd arra azonban nem tudott választ adni, hogy ha a cégvezetők tisztában voltak az iroda anyagi helyzetével, miért fogadtak el megrendeléseket és foglalásokat még hétfőn is.

Hétfőn 20 órakor indult volna a görögországi Kos szigetére az a körülbelül 70 magyar utas, akik a Bella Toursnál fizették be nyaralásukat. Az indulás előtt két órával volt a találkozó ferihegyi 2-es terminálon a cég képviselőjével. Az utasok ott tudták meg, hogy csődbe ment az utazási iroda.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását