2024. május 19. - Ivó, Milán

A Fidesz és a KDNP tudni akarja, kik figyelik meg önkormányzataikat

A Fidesz és a KDNP felszólítja Gyurcsány Ferencet, hogy hozza nyilvánosságra azoknak az embereknek a nevét, akiket az MSZP a fideszes önkormányzatok megfigyelésével bíz meg. Ezt Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője jelentette be, a Fidesz és a KDNP
2007. szeptember 10. hétfő 12:46 - Hírextra

Navracsics Tibor azt mondta, a frakcióülésen Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere javaslatára úgy döntöttek, felkérik az MSZP elnökét, Gyurcsány Ferencet, nevezze meg annak a fideszes önkormányzatokat "megfigyelő" hálózatnak tagjait, feladatkörét és a díjazását, amelynek létrehozásáról a szocialisták tapolcai frakcióülésén döntöttek.

Mint mondta, egy párt alkotmányos működése nem lehet titkos, így ahogyan a Fidesznél tudható a regionális, megyei és a választókerületi vezetők neve, a szocialistáknak is meg kell nevezni a megyénkénti négy megfigyelőt. A Fidesznél emellett arra kérik a fideszes és kereszténydemokrata vezetésű önkormányzatokat és megyei közgyűléseket, hogy amint tudott lesz, az adott megyékben kik a megfigyelők, hívják meg őket egy kávéra és adják meg nekik azokat az adatokat, amelyekre kíváncsiak.

Navracsics Ferenc szerint ezzel a döntéssel Gyurcsány Ferenc leértékeli az önkormányzatokban dolgozó szocialistákat, akiknek ellenzéki képviselőként jelenleg is megvan minden joguk, hogy ellenőrizzék az önkormányzatok működését. Nem titkolózni kell, hanem nyílt kártyákkal játszani - fogalmazott Navracsics Tibor.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását