2024. május 19. - Ivó, Milán

Maddie szülei Portugáliában bizonygatják ártatlanságukat

Kate és Gerry McCann úgy döntött, Portugáliában maradnak, hogy ezzel is bizonyítsák ártatlanságukat - mondta el a család szóvivője. A szülők szombattól mindketten hivatalos gyanusítottak lányuk eltünése ügyében, csakúgy, mint Robert Murat, egy 33 éves Por
2007. szeptember 8. szombat 22:09 - Hírextra
Korábban Kate és Gerry azt tervezte, hogy ezen a hétvégén hazatér az angliai Rothley-ba, és onnan irányítja majd Madeleine keresését. A pénteki váratlan fordulat azonban megváltoztatta terveiket, mert nem akarják, hogy úgy tűnjön, mintha menekülnének Portugáliából. Jogilag egyelőre szabadon távozhatnának 5 napra (ennyi időnként kell jelentkezniük a rendőrségen), ha ennél hosszabb időt akarnak külföldön tölteni, azt az ügyésszel kell egyeztetniük.

A McCann szülők a Praia da Luz-i bérelt villában töltötték a napot ikergyermekeikkel, miközben a házat körülvették az újságírók. A pár a médiaérdeklődés miatt lemondott néhány rendszeres programot, például a templomlátogatást.

A család rendkivül dühös az elmúlt napok eseményei miatt, mert úgy érzi, rossz irányba megy el a nyomozás. Kate McCann-t kihallgatása alatt állítólag arról is kérdezte a rendőrség, hogyan rejtette el gondatlanságból megölt kislánya holttestét, majd hogyan csempészte azt a bérautójukba a férje segítségével.

A McCann család tagadja, hogy bármiféle köze lenne a 4 éves Madeleine május 3-i eltünéséhez.

Portugál jogászok szerint az elkövetkező tíz napban várható, hogy a rendőrség vádat emel valamelyik gyanúsított ellen.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását