2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Pest megye rendőr-főkapitánya eddig bírta

Benyújtotta nyugdíjazási kérelmét Ignácz István dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) vezetője az Országos Rendőr-főkapitányság vezetőjének. A PMRFK vezetője az MTI megkeresésére csütörtökön megerősítette a hírt, ugyanakkor a december
2007. szeptember 7. péntek 07:13 - Hírextra
Hozzátette: december végéig azonban sok teendő vár még rá a megye közbiztonságának további erősítésében, ezek közé tartozik új parancsnokok kinevezése, az önkormányzatokkal a kapcsolatok ápolása, Szigetszentmiklóson egy rendőri beruházás nyomon követése.

Ignácz István azt is elmondta, hogy nyugdíjba vonulása után továbbra is folytatni kívánja tanári tevékenységét, jelenleg is oktatóként dolgozik a Miskolci Egyetemen, illetve a nyíregyházi tanárképző főiskolán.

A Pest megyei rendőrfőkapitány távozásáról csütörtökön több híradó és internetes portál is beszámolt, s az erről szóló hírek között volt ahol az is szerepelt, hogy több városi kapitány is fontolgatja nyugdíjba vonulását.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását