2024. május 8. - Mihály

Gyurcsány a kirekesztés ellen

A szolidaritás újbóli megerősítéséről ír a zsidó újév alkalmából írt üdvözletében Gyurcsány Ferenc pénteken. Ez nemcsak azért fontos, mert a testvériség a köztársaság egyik alapértéke, hanem azért is, mivel a gyűlöletkeltő ideolgóiák és mozgalmak sajnos ú
2007. szeptember 7. péntek 15:19 - Hírextra
Az idei újévre megfogalmazott jókívánságoknak más akusztikát, szomorúbb hangzást kölcsönöz a tény, hogy a közelmúltban Magyarországon is megerősödtek azok a csoportok, amelyek nyíltan tisztelegnek a hungarista, nyilas eszmék és jelképek előtt, és amelyek láttán okkal érez aggodalmat több hazai közösség, köztük a magyarországi zsidó közösség is - írta Gyurcsány Ferenc.

A miniszterelnök levelében biztosította az érintetteket arról, hogy a magyar állam a közösség minden tagját megvédi a kirekesztéstől és a gyűlölet tetteitől. A magyar zsidóság a nemzet része, e közösség tagjainak munkája erősebbé teszi Magyarországot - közölte Gyurcsány Ferenc.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását