2024. május 3. - Tímea, Irma

Nem marad el a Happy Art Fesztivál

A hűvösre fordult, esős időjárás ellenére sem maradnak el a nyíregyházi Happy Art Fesztivál eredetileg szabadtérre tervezet programjai, azokat szerdától zárt helyen, a város Bem József Általános Iskolájának Epreskert utcai tornacsarnokában rendezik meg -
2007. szeptember 5. szerda 18:16 - Hírextra

Az Európa legnagyobb ingyenes könnyűzenei koncertsorozatának három hátralévő hangversenyét is az oktatási intézmény tornacsarnokában tartják meg - mondta el Magyar Krisztina.

A nyíregyházi színház kommunikációs munkatársának tájékoztatása szerint a program változatlan, szerdán este az afrikai Maliból érkezett Toumani Diabeté,s Symmetric Orchestra együttes, csütörtökön a dél-afrikai Johnny Clegg, a pénteki koncertzárón pedig a macedóniai Kocani Orkestar zenekar lép fel.

A koncertek 20 órakor kezdődnek, és utánuk szerdán és csütörtökön - az eredeti programnak megfelelően - megtartják a szintén ingyenes filmvetítéseket is a tornacsarnokban, ahol a magyar vígjátékok közül az S.O.S Szerelem és az Idegölő mozidarabot vetítik.

Magyar Krisztina megjegyezte, hogy a szombati záró gálával befejeződő Happy Art Fesztivál iránt igen nagy az érdeklődés, a szabadtéri koncertsorozat világhírű fellépőit eddig esténként 5-8 ezer ember látta, s reményét fejezte ki: a kedvezőtlen időjárás miatti helyszínváltozás sem veti vissza a nézőszámot Nyíregyházán.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását