2024. május 2. - Zsigmond

Még többen keresik az emődi kislányt

Még több rendőr és speciális mentős keresi azt a kétéves kislányt, aki még kedden dél körül tűnt el a Borsod megyei Emődről; a keresést nem adják fel - közölte Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
2007. szeptember 5. szerda 18:57 - Hírextra

Emődön mindenki a kétéves Panda nevű kislányt keresi, a család házához vezető utca megtelt rendőrautókkal, annyian kutatják a kedden eltűnt gyermeket. A helyiek szerint a kislány élelmes, filigrán, állandóan a kutyájával játszott, így abban bíznak, a házőrző még mindig vele van.

A kislányt kereső rendőrök, határőrök, tűzoltók, polgárőrök és civilek szinte lépésről-lépésre fésülik át a környéket, benéznek minden zugba, kiszivattyúzták például a ház udvarán lévő kutat, átnézték a közeli patakmedret és területét, de eddig nem vezetett eredményre a kutatás.

Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője hangsúlyozta: nagy erőkkel keresik a gyermeket, bíznak abban, hogy a Maci névre hallgató keverék eb vele van, így talán a keresésben résztvevő kutyák az állatot könnyebben érzékelik. Hozzátette: a munkát nehezíti, hogy kisebb-nagyobb intenzitással, de folyamatosan esik, és rendkívül hűvös van, ráadásul az eső minden nyomot elmosott.

Panda a nyitott kertkapun ment ki a család Maci névre hallgató, kis termetű keverék kutyájával kedden dél körül.

Miután a hozzátartozók észrevették a kislány eltűnését azonnal értesítették a hatóságokat, így szinte már 24 órája keresik a gyermeket. A keresést éjszakára sem függesztették fel, reggel pedig a rendőrkapitányságokról - a már meglévő kutatócsapathoz - több mint harmincan érkeztek erősítésként, emellett a határőrség, a polgárőrség és a tűzoltóság, illetve a civil lakosság is segít a kutatásban. Tíz kutyával nézik át a környező területet - mondta.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását