2024. május 2. - Zsigmond

Biztonságiak rángatták le Brad Pittről a rajongót

Egy női rajongója annyira meg akarta szorongatni Brad Pittet a Velencei Filmfesztiválon, hogy biztonsági embereknek kellett közbeavatkozniuk.
2007. szeptember 3. hétfő 14:13 - Hírextra
A hollywoodi filmsztár a nem túl egyszerű című filmjének (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford) sajtótájékoztatójára érkezett, amikor a hölgy "rárontott". "Ennek ellenére megérte" - sóhajtozott a lefogott rajongó. "Egyszerűen annyira jó pasi."

A háromrészes fehér öltönyt viselő Brad Pittet a sajtótájékoztatón a film homoszexuális felhangjáról faggatták, amire vigyorogva azt válaszolta: "Hmm, ez a meleg felfogás tetszik nekem."
A nagyításhoz kattintson a képre

Sokkal inkább csillogtak azonban a filmsztár szemei, amikor a családjáról beszélt. Nem véletlenül kísérte el őt a lagúnák városába élettársa, Angelina Jolie - annak ellenére, hogy neki nincs filmje versenyben. Mintegy élő cáfolataként azoknak a pletykáknak, amelyek a közelmúltban a sztárpár kapcsolatának válságáról szóltak. Természetesen ott voltak a gyerekek is, akik rendkívüli módon élvezték a vízitaxizást.

"Amióta apa vagyok, sokkal hatékonyabban dolgozom, ez tetszik" - magyarázta Brad. "A gyerekek egyszerre tudnak a világ legörömtelibb, ugyanakkor legidegtépőbb dolgai lenni. Attól függ, az ember hogyan fogja fel. Egyszerűen imádok a gyerekeimmel lenni és mindenkinek a legmelegebben tudom ajánlani." A hollywoodi színész azonban vigyorogva hozzátette: az alvást egy időre el lehet felejteni.(hirado.hu)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását