2024. április 24. - György

Még mindig nem az igazi a Fradi

Az NB II hétvégi fordulója most is meglepetéssel szolgált. A Ferencváros hazai pályán 2-2-es döntetlent ért el a Vecséssel szemben. A játékot elnézve megérdemelték az egy pontot a vendégek, míg a Fradi mindig nem találta meg a bajnoki formáját.
2007. augusztus 27. hétfő 13:37 - Malina Adrienn
Hétvégi mérkőzés
Ferencváros - Vecsés 2-2 (2-1)

Helyszín: Üllői út
Nézőszám: 3500
Játékvezető: Pánczél K.
Asszisztensek: Tompos Z., Beidek A.

Kezdőcsapatok:
FERENCVÁROS VECSÉS
35 Szabó K. 35 Holczer
3 Rédei 8 Máj Z.
26 Dragóner 5 Hungler
17 Mátyus 12 Kiskapusi
5 Nagy S. 17 Moilnár D.
21 Zsivoczky 13 Králik
8 Lazics 9 Csillag
6 Lipcsei 16 Dévai
23 Deme 11 Menyhárt
9 Horváth P. 30 Lukács B.
7 Ndjodo 10 Czipper
Vezetőedző: Játékos-edző:
Csank János Pisont István

Gólszerzők: Ndjodo (25.), Dragóner (33.) ill. Lukács B. (31.), Czipper (57.)
Csere: Zsivoczky helyett 15 Bartha (46.), Deme helyett 13 Vincze O. (61.), Horváth P. helyett Kulcsár (74.) ill. Králik helyett 10 Folmer (65.), Lukács B. helyett 26 Faragó (74.), Czipper helyett 22 Molnár I. (81.)
Sárga lap: Vincze O. (67.) ill. Czipper (19.), Kiskapusi (40.), Dévai (52.), Hungler (66.)
(nso.hu)
Csank János edző szerint a helyzeteik alapján legalább egy 5-2-es győzelem születhetett volna, ám játékosai sem fizikailag, sem pszichésen nincsenek a csúcson. „Nagyon jól játszott az ellenfél, a bekapott góloknál a szerencse sem állt mellettünk. Nincs még együtt a csapat, a későn érkezett játékosok nem tudtak még megfelelően beilleszkedni és sérülések is nehezítik a munkánkat. A csapatot mindenképpen erősíteni fogja Vincze Ottó, aki egy 8 hónapos kihagyás után tért vissza. De Balogh Zoltán és Mátyus János érkezése is a csapat javára fog válni.”- értékelt Csank.

A hétvégi meccsre 3500 néző látogatott ki, ami a magyar pályákon akár nagy számnak tekinthető, de az Üllői úton ennél nagyobb publikumhoz szoktak a játékosok. Az összefogás most is elengedhetetlen a Fradi nagy családjában, mert a sikerhez ehhez is éppoly szükség van, mint a játékosok kiváló játékára. Csank szerint: „A fiúkban pszichésen megmaradt az elmúlt évad. Meg kellett emészteniük, hogy önhibájukon kívül az NB II-ben kényszerültek játszani és a feljutás sem sikerült. Sok dolgunk lesz még, és ehhez jönnek az anyagi és egyéb problémák, amik árnyékot vetnek a munkánkra.”

Dragóner Attila góljával szerezték meg másodszor is a vezetést, ő azonban a gólja ellenére is csalódott maradt. „Sajnos nem úgy alakult az első három forduló, ahogy azt elterveztük. Ahogy a Mester is elmondta, erre számítani lehetett. Sok a sérült, és a 3-4. forduló után áll össze a csapat, úgy ahogy kell. Szurkolóink mellettünk állnak, ezt köszönjük is nekik. Most ők is érzik, hogy kell a biztatás, csak még a játékunkban csalódást okoztunk.”

A jövő felé bizakodva tekint: „Két hétnek legalább el kell telnie, hogy formába jöjjünk. A múlt héten négy mérkőzést játszottunk, csütörtökön kupa meccsünk volt, szombaton a bajnoki meccs és kedden megint kupamérkőzés van. Így a taktikai gyakorlatok eltolódnak, kevesebb idő jut rá.”

A tavalyi csapatnak nem sikerült a feljutás, vajon az idei gárda megbirkózik vele? „Tavasszal mindenki arról beszélt, hogy megcsináljuk és ősszel az NB I-ben leszünk újra. Most azonban csak a következő fordulóra figyelek. Nem tudom, hogy melyik csapat a jobb, ezt majd az eredmények eldöntik. Lehet, hogy a tavalyi gárda idegileg nem bírta, de úgy gondolom most az egységet kell nézni.- foglalta össze a Fradi védője.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását