2024. május 16. - Mózes, Botond

Dean mégis ölt Mexikóban

Halálos áldozatot követelt helyi idő szerint szerdán Mexikóban az ismét a szárazföldön tomboló Dean trópusi vihar. A rendőrség közlése szerint egy férfit, aki házának tetejét akarta helyrehozni a viharban, agyoncsapott a villamos vezeték Veracruz állam sz
2007. augusztus 23. csütörtök 10:25 - Hírextra
A Dean ettől az esettől eltekintve csak anyagi károkat okozott Veracruz állam több vidékén. A helyenként óránkénti 160 kilométeres sebességgel dühöngő szél fákat döntött az útra. A Mexikó délkeleti részén elterülő Yucatán-félszigeten és a Mexikói-öblön keresztül újra a szárazföld fölé jutó trópusi vihar jelentősen veszített erejéből.

Veracruz államban ennek ellenére elővigyázatosságból több mint 10 ezer embert menekítettek biztonságos helyre a természeti csapás elől.

A PeMex mexikói állami olajipari konszern közben közölte, amilyen hamar csak lehet, újraindítja a hurrikán közeledtére felfüggesztett kőolaj-kitermelést a Mexikói-öbölben. Visszahívták a tengeri fúrótornyokra azt a több mint 18 ezer munkást, akiket vasárnap és hétfőn evakuáltak a Dean pusztításától tartva.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását