2022. szeptember 26. - Jusztina

Nyerészkedés az egészségügyben?

A keddi koalíciós egyeztetésen kiderült, hogy a hazai egészségügy nem a gyógyítás, hanem a nyerészkedés terepe - közölte Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján.
2007. augusztus 22. szerda 19:17 - Hírextra
Josef Tosovsky volt cseh kormányfő és a prágai központi bank kormányzója elfogadta Oroszország jelölését a Nemzetközi Valutalap élére. A Cseh Köztársaság viszont nem őt, hanem az Európai Unió jelöltjét fogja támogatni. A Fidesz elfogadhatatlannak tartja, hogy az egészségügyi ellátás néhány ember kiváltsága legyen - pedig az 250 milliárd forintos pénzkivonás, a csökkenő ágyszámok és a megszűnő osztályok miatt nemcsak a szolgáltatás válik egyre nehezebben elérhetővé, de lassan az egész rendszer az összeomlás szélén áll - közölte Szijjártó.

Egy felelős kormánynak szembe kell néznie a problémákkal, összegezni a tanulságot és vissza kellene vonni az intézkedéseket, amelyek lehetetlen helyzetbe hozták az egészségügyet - hangsúlyozta.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását