2024. május 20. - Bernát, Felícia

Törnek az angol lábak

Az angol élvonalban (Premier League) szereplő Liverpool angol válogatott középpályása, Steven Gerrard lábujjtörést szenvedett csapata Toulouse elleni Bajnokok Ligája selejtezőjén.
2007. augusztus 16. csütörtök 19:55 - Hírextra
Gerrardnak úgynevezett hajszálvonal-törés van az egyik lábujjában, ám a vörösök edzője, Rafael Benitez szerint a 27 éves klasszis bevethető lesz a Chelsea elleni, vasárnapi bajnoki rangadón. Az augusztus 22-én esedékes angol - német barátságos mérkőzést viszont valószínűleg kihagyja Gerrard.

"Az orvos szerint Gerrard játszhat a Chelsea ellen, ám nem lehetünk teljesen nyugodtak, hiszen fenn áll a veszélye egy újabb sérülésnek" - mondta a Liverpool mestere. Benitez szerint, ha Gerrard játszik a Chelsea ellen, akkor utána minimum 1-2 hetet pihennie kell, ami azt jelenti, hogy nem léphet pályára Németország ellen.

"Még beszélnem kell az angol szövetségi kapitánnyal, Steve McClarennel ebben az ügyben, de szerintem meg fogja érteni, hogy nagy kockázat lenne Gerrard szerepeltetése a németek ellen".
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását