2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Az MSZP aláírná

A szocialisták aláírnák az SZDSZ ötpárti nyilatkozat-tervezetét, amelyben a liberálisok szándéka szerint a parlamenti pártok közösen ítélnék el a szombati melegparádé után történt erőszakos incidenseket, valamint az intolerancia és a homofób megnyilvánulá
2007. július 10. kedd 08:46 - Hírextra
Az MSZP minden olyan cselekmény ellen tiltakozik, amely nemi, faji, etnikai, vallási vagy szexuális orientáció miatt történik. Az ilyen és ehhez hasonló esetekben véleményt kell mondani, illetve el kell ítélni a történteket. - mondta Szabóné Müller Tímea szocialista képviselő a Független Hírügynökségnek.

Szombaton olyan esemény történt, amely mellett a politika nem mehet el szótlanul. A melegek rendezvénye után a belváros utcáin valóságos embervadászat folyt, amely az emberiség történetének legsötétebb időszakait idézi fel - fogalmazott a politikus. Müller Tímea megdöbbentőnek nevezte, hogy a Fidesz és az MDF nem akarja aláírni a dokumentumot; pedig azt lehetne gondolni, hogy a szombati eset a többi párt ingerküszöbét is megüti - mondta.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását