2024. április 20. - Tivadar

A vonatállomáson kezet mosni és vécézni tilos!

Már mobil WC sincs a győri vasútállomáson. A nyilvános illemhelyet több mint fél éve zárták be, azóta az utasok kezet sem tudnak mosni a pályaudvaron. A peronok felújítása miatt a korábban az 1-es vágány mellé telepített ideiglenes vécéket az állomástól t
2007. május 20. vasárnap 22:36 - Hírextra
"Egy kézmosó, egy vízcsap nincs az állomáson, nem tudnak inni egy pohár vizet, nem tudnak elmenni vécére, utaznak, de kezet mosni nem tudnak és nagyon fel vannak háborodva" - mondta a Független Hírügynökségnek Böcskei Zoltánné, az állomás büféjének üzemeltetője.

Amióta megkezdték a vágányok felújítását, a mobil vécéket az utcára költöztették, több mint 300 méterre az állomástól. Nagyon elhanyagolt, koszos, büdös, egyáltalán nem jó képet fest a városról - mondta az egyik utas. A felújítással is vannak gondok. A negyedik és ötödik vágány közötti peronon például megsüllyedt a beton, ezért félbehagyták a munkákat - hetek óta kavicstenger fogadja a fel- és leszálló utasokat. A felújítás egyébként része a Budapest-Hegyeshalom vasútvonal több mint 40 milliárd forintba kerülő korszerűsítésének. Ebből azonban az állomásépületre egy fillér sem jut, így azt sem tudni, meddig kell az utasoknak kényszerűségből az utcai mobil vécéket használniuk.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását