2024. május 18. - Erik, Alexandra

Spanyol házi döntő az UEFA kupában

A címvédő Sevilla, illetve az Espanyol jutott a labdarúgó UEFA Kupa fináléjába, így spanyol házidöntőt rendeznek a második számú európai kupasorozatban. A Sevilla egygólos hátrányból várta a hazai visszavágót, de saját közönsége előtt 2-0-ás győzelmet ara
2007. május 4. péntek 10:51 - Hírextra
A másik párharcban bár a Werder Bremen gyors találattal felcsillantotta a reményt, hogy ledolgozhatja háromgólos hátrányát az Espanyollal szemben, azonban Miroslav Klose kiállítása után az Espanol két gólja megfordította a találkozót, így a barcelonai csapat kettős győzelemmel, az egész sorozatot tekintve pedig veretlenül jutott a fináléba. A döntőt május 16-án Glasgow-ban rendezik.

UEFA Kupa, elődöntő, visszavágók: Sevilla (spanyol)-Osasuna (spanyol) 2-0 (1-0) gól: Luis Fabiano (37.), Renato (53.) Továbbjutott: a Sevilla 2-1-es összesítéssel; Werder Bremen (német)-Espanyol (spanyol) 1-2 (1-0) g.: Almeida (4.), illetve Corominas (50.), Lacruz (60.) piros lap: Klose (19., Werder Bremen) Tj.: az Espanyol kettős győzelemmel, 5-1-es összesítéssel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását