2024. május 3. - Tímea, Irma

Schwarzenegger szükségállapotot rendelt el

Szükségállapotot hirdetett helyi idő szerint vasárnap Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó, miután berobbant egy 33 ezer liter benzint szállító teherautó egy San Francisco külvárosában lévő autópályán, és a felüljáró egy része az alatt lévő útszaka
2007. április 30. hétfő 16:33 - Hírextra
Az emeryville-i közlekedési csomópont forgalma az illetékesek szerint hónapokra megbénulhat a baleset miatt. Az eddigi vizsgálatok azt mutatják, hogy a teherautó vezetője gyorsan hajtott, egy villanyoszlopnak ütközött, majd a jármű berobbant. A detonáció ereje miatt megolvadt a többszintes autópálya aszfaltja és az útdarab az alatta lévő autópálya-szakaszra omlott. A teherautó vezetője még időben kiugrott a járműből, másodfokú égési sérülésekkel került kórházba. Rajta kívül senki sem sérült meg.

A San Franciscói-öböl forgalma teljesen megbénult, számítások szerint közel 75 ezer autós használja a robbanás által érintett autópálya-szakaszt, amely ráadásul három forgalmas út csomópontja, így több százezer ember kénytelen új úton a nagyvárosba jutni még hónapokon keresztül.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását