2024. május 3. - Tímea, Irma

Koalíciós erőpróba

A koalíció erőpróbájává válhat a következő hétvégi lovasberényi megbeszélés, amelyen dönteni kell arról, hogy lesz-e biztosítói modellváltás vagy nem - írja a Népszabadság. Az SZDSZ meggyőződése, hogy a legutóbbi miniszteri javaslat lényegében megfelel a
2007. április 30. hétfő 15:47 - Hírextra
Schvarz Tibor, az MSZP egészségügyi munkacsoportjának vezetője azt nyilatkozta, hogy nem kérnek az SZDSZ több-biztosítós modelljéből, hiszen Európában sem működik ilyen. Ehelyett azt fogják javasolni, hogy maradjon meg az Országos Egészségbiztosítási Pénztár és a magánbiztosítók csak az ápolási, baleseti, illetve rokkantbiztosítási feladatokat vállalhassák át.
Gusztos Péter, az SZDSZ ügyvivője úgy reagált, hogy megállapodásra kell jutni Lovasberényben, hiszen a párt koalícióban való részvételének feltétele az egészségügyi reform végigvitele. Így tehát az is, hogy nem maradhat befejezetlenül a biztosítási rendszer reformja.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását