2024. április 20. - Tivadar

Ma zár a 7. Kamera Hungária

Vasárnap este véget ér a csütörtök óta tartó 7. Kamera Hungária Televíziós Műsorfesztivál Pécsett. A fesztiválra idén rekord mennyiségben érkeztek nevezések: 13 kategóriában 532 művel pályáztak az országos, tematikus, regionális és határon túli szerkesztő
2007. április 1. vasárnap 16:56 - Hírextra

A produkciók együttesen 19719 perc műsoridőt tettek ki. A Ragályi Elemér operatőr elnökletével tevékenykedő szakmai zsűri 104 művet juttatott tovább, 4250 percben, közülük választják ki kategóriánként a legjobbat. A közönségdíjat a nézők szavazatai alapján kapja meg egy alkotás.

A szakmai programok, filmvetítések és előadások mellett a magyar televíziózás 50. évfordulója alkalmából régmúlt televíziós műsorokat is felidéztek a fesztiválon. A közönségprogramokon három helyszínen, a Pécsi Uránia moziban, a Széchenyi téren és a Művészetek házában várták koncertek és filmvetítések az érdeklődőket.

A szervezők még három napig titkolják a győztes pályázók nevét, az ünnepélyes díjátadó ugyanis jövő hét szerdán lesz Budapesten a Magyar Nemzeti Galériában.

Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását