2024. április 28. - Valéria

123 produkció jelentkeztek a POSZT-ra

Eldőlt, hogy mely előadások versenyeznek a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Pécsi Országos Színházi Találkozón (POSZT) - tájékoztatta a Magyar Színházi Társaság az MTI-t. Dömölky János filmrendező, az idei válogató, 123 hazai és határon túli előadá
2007. április 1. vasárnap 17:33 - Hírextra
A találkozót június 7. és 16. között tartják a baranyai megyeszékhelyen. Az előadásokat a színházakon kívül a tettyei színpadon, a Káptalan utcai szabadtéri színpadon és az Anna-udvarban tartják - közölték a fesztivál korábbi sajtótájékoztatóján.

A fesztivál nagyszínházi produkciói közé került az 56 06 / őrült lélek vert hadak (Csiky Gergely Színház, Kaposvár), a Finito (Örkény Színház, Budapest), A karnevál utolsó éjszakája (Katona József Színház, Budapest), Az ünnep (Pesti Színház, Budapest), a Danton halála (Katona József Színház, Kecskemét), a Liberté '56 (Csokonai Színház, Debrecen) és a Halál-álom (Beregszászi Illyés Gyula Színház és a Zsámbéki Színházi Bázis közös produkciója) című darab.

A közlés szerint a studió-produkciókat tartalmazó listára felkerült A Senák (Pécsi Nemzeti Színház), a Hosszú péntek (Kolozsvári Állami Magyar Színház), A párnaember (Gárdonyi Géza Színház, Eger), a Szentivánéji álom (Bárka Színház, Budapest), a Tangó (Gárdonyi Géza Színház, Eger), A kétfejű fenevad (Móricz Zsigmond Színház, Nyíregyháza) és a Legenda a lóról (Miskolci Nemzeti Színház) című produkció.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását