2024. április 23. - Béla

Navracsics: Az államadósság az igazi teher

Navracsics Tibor, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint a magyar gazdaság hibernált állapotba került: nincs növekedés, pang a gazdaság. A legnagyobb ellenzéki párt Jövőnk című vitasorozatának közszolgáltatásokról szóló konferenciáját követően Navrac
2007. április 1. vasárnap 17:25 - Hírextra
Kifejtette, hogy a kormány mindössze kétmilliárd forintot takarított meg a vasúti szárnyvonalak felszámolásával, miközben az elvárt adó miatt 60-65 milliárdnyi bevételkiesést szenved el a büdzsé.

A Fidesz szerint az ország versenyképességét csak a gazdaság, az oktatás, a kutatásfejlesztés és a beruházások fejlesztésével lehet növelni.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

thurvj97
2007. április 1. 18:09
Bizony Navracsics úr! Valami kis szerepetek nektek is van ebben. Ha más nem ,akkor a lassan 10milliárd ,amit a tüntetések miatt ki kell fizetni. Jó lenne, ha már észhez térnétek.Ilyen ellenzékkel nincs mit kezdeni. Pofáztok, de nem mondotok semmit. Azaz nincs programotok. Akkor meg felesleges a lázítás Öcsike!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását