2024. június 8. - Medárd

A metróépítés felforgatja a Kálvin téri közlekedést

Szombaton és vasárnap elkészül a Kálvin térnél az a villamoskitérő, amelyen a 4-es metró építése alatt közlekednek majd a szerelvények. A metró építése miatt a Vámház körúton csak egy sávon haladhat a közúti forgalom.
2007. március 27. kedd 19:04 - Hírextra
A Kálvin téri villamoskitérő építése miatt március 31-én és április 1-jén egész nap a Kelenföldi pályaudvar és a Batthyány tér között közlekednek a villamosok, 19-49-es jelzéssel.

A kitérő megépítése után április 2-ától, hétfőtől a 49-es villamosok a Kelenföldi pályaudvar és a Kálvin tér (Lónyay utca) között járnak. A Deák térre a meghosszabbított útvonalon közlekedő 18-47V jelzésű villamospótló autóbusszal lehet eljutni. Az autóbuszok a Hengermalom út és a Deák Ferenc tér között szállítják az utasokat, a 49-es villamosról átszállási lehetőség a Lónyay utcában kialakított ideiglenes villamos-végállomásánál biztosított.

A metróállomás építése miatt a Vámház körúton csak egy sávon haladhat a közúti forgalom. Ezen az egy sávon közlekedik majd a villamospótló autóbusz is. A BKV az autósok türelmére és megértésére számít, mert az utasok le- és felszállása idején az autóbuszok rövid ideig feltarthatják a forgalmat. Ugyanakkor kérik, hogy szabálytalan parkolással ne akadályozzák a BKV járműveinek közlekedését.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását