2024. március 29. - Auguszta

Tűzön-vízen át Magyar Hírlap

A Magyar Hírlap kiadóvállalat törzstőkéjét 390 millió forinttal megemeli Széles Gábor üzletember családi cége, az SGH Kft. - írja a HVG internetes oldalán szerdán. A gazdasági hetilap értesülése szerint a tőkeemelésre azt követően kerül sor, hogy az SGH K
2007. március 22. csütörtök 07:36 - Hírextra
A kiadóvállalt törzstőkéje jelenleg 3 millió forint. Az ügyletet követően a szerkesztőséget képviselő Magyar Hírlap Egyesület részesedése jelképesre zsugorodik. A tőkeemelés hátteréről a csütörtökön megjelenő HVG számol majd be részletesen.

A hetilap honlapján azt írja, a legkisebb országos politikai napilap veszteségei miatt szorul tőkepótlásra. 2005 szeptember 16-án jelentették be, hogy Széles Gábor és Vissi Mária, a Műszertechnika vezérigazgató-helyettese megvásárolja a Magyar Hírlap 76 százalékos tulajdonrészét. Széles Gábor akkori közlése szerint ő 25, míg Vissi Mária 51 százalékos tulajdonrészt szerzett, a többi tulajdon a lap munkatársai között oszlik meg.

Széles Gábor a Videoton Holding és a Műszertechnika Rt. első embere, Vissi Mária 1996-tól az Ikarus Rt. gazdasági vezérigazgató helyetteseként vett részt az Ikarus válságmenedzselésében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását